Feestlook met Rimmel Magnif’eyes!

rim01

Vandaag toon ik jullie een hele feestelijke make-up look, gemaakt met enkele nieuwigheden van Rimmel! Ik stel jullie onder andere twee prachtige nieuwe Magnif’eyes palettes voor!

rim06

Ik mocht een ‘Blush’ en ‘Colour’ Magnif’eyes palette (13,99 euro) ontvangen om uit te testen! Dat eerste sprak me meteen aan met een hele mooie range aan neutrale kleuren! Perfect voor every day, maar zeker ook voor een mooie smokey look!

rim03

Ook het ‘Colour’ palette bevat heel wat neutrale kleuren, maar dit in combi met enkele felle blauwe en groene tinten, perfect voor een gekleurd accent. Omdat ik ook nog een fel rode ‘Stay Matte’ (6,99 euro) lipstick had, ging ik aan het slag met ‘Blush’ het meest neutrale palette van de twee.

rim05

De pigmentatie van de Magnif’eyes palettes is top! Zowel de lichte als de donkere kleuren zijn zacht en niet korrelig en blenden goed met elkaar! Ook de combinatie van metallic kleurtjes met matte werkt goed. Ik was verrast met hoe weinig oogschaduw je eigenlijk al een hele felle look kan maken, neem dus zeker niet te veel op je brush!

rim04

Ik testte verder de nieuwste Rimmel mascara uit: Wonder’fully real (14,99 euro), een prachtige metallic roze huls met een siliconen borsteltje. In het algemeen ben ik best tevreden van Rimmel mascara’s, dus ik was heel benieuwd naar deze. De mascara bevat Keratine, dat de wimpers direct langer maakt. Nadeel hiervan is wel dat de mascara heel moeilijk op te bouwen is zonder klontjes. De eerste veeg gaat goed, en geeft inderdaad lengte aan je wimpers. Helaas ben ik iemand die graag meerdere dunne laagjes mascara aanbrengt, tot het gewenste effect. Dat lukt heel moeilijk met deze mascara: bij meerdere laagjes plakt hij je wimpers bij elkaar, zo jammer! Ik heb al betere mascara’s van Rimmel gehad.

rim02

De Wonder Wing liner (7,99 euro, met stempelgedeelte voor je wing) kan wel bekoren: de pigmentatie is gitzwart en het vilten puntje is dun genoeg om een mooi lijntje mee te trekken. Ook het platte stempel gedeelte werkt goed als je nog niet zo goed bent in een wing zetten. De Stay Matte lipstick is nog een keeper: hij blijft ZO lang zitten en de kleur is heel intens. De perfecte partner voor dat Christmas diner dus!

Wat vinden jullie van de nieuwe Rimmel producten?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

21 thoughts on “Feestlook met Rimmel Magnif’eyes!

  1. Jammer van de mascara. Ik ben meestal 2 laagjes aan. De paletten vind ik erg mooi, zelf draag ik geen felle kleuren.

  2. Ik vind het mooie producten, alleen ben ik altijd zo’n kluns met oogschaduw dat dit soort mooie doosjes uiteindelijk in de beautyla van mij moeder belanden 🙂

  3. Ziet er mooi uit! Jammer van de mascara, het borsteltje ziet er nochtans goed uit. Ik verkies altijd dit type borsteltje om mijn wimpers beter te kunnen scheiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *