Di’s Favorites: Treets Traditions

Di is niet alleen bezig met haar huismerk te vernieuwen, maar heeft sinds kort ook een heel aantal nieuwe, mooie merken! Als allereerste laat ik jullie kennismaken met Treets Traditions.

Treets Traditions heeft 4 lijnen, waarvan ik ‘Pure Serenity’ uitteste in een douchefoam & body scrub. Elke lijn bevat Aziatische planten om je energielevel omhoog te krikken of net om een beetje te relaxen. De douchefoam doet me denken aan die van Rituals: een dikke gel die opschuimt tot een dikke mousse (tip: gebruik niet te veel want de gel zet enorm uit) vergelijkbaar met een scheerschuim eigenlijk. Ook de cherry blossom & yuzu geur kan me bekoren: een lekker frisse en eerder zoete bloemengeur die voor mij meer aanvoelt als zomer. Treets Traditions producten zijn steeds zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.

De Bamboo bodyscrub in dezelfde geur is wel op basis van olie en moet je eerst goed doorroeren: de fijne korrel gaat je huid zacht scrubben en eventuele dode huidcellen verwijderen. De oliebasis gaat je huid hydrateren.

Je kan je eigen verzorgingsritueel samenstellen uit de complete collectie douchegels, scrubs, olie, bodymist, bodymelk- en butters en bruistabletten. Treets Traditions is vanaf nu exclusief te koop bij Di en is bovendien dierproefvrij!

Treets Pure Serenity Foaming Shower Gel, 200ml – € 6,99
Treets Pure Serenity Bamboo Body Scrub, 375 ml – € 9,99

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

23 thoughts on “Di’s Favorites: Treets Traditions

  1. Ik zou beide producten graag uittesten, douche foams vind ik geweldig en een scrub obv olie kan zeker niet slecht zijn. Het is al lang geleden dat ik nog bij DI ben gaan winkelen, misschien is dit wel een excuus om nog eens langs te gaan ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *