L’Oréal Pro My Serie Expert + PowerMix

myserie03 copy

Ik testte ondertussen al heel wat lijnen van het L’Oréal Pro My Serie Expert gamma uit, maar vandaag vertel ik jullie meer over mijn persoonlijk favoriete gamma, afgestemd op mijn haartype.

myserie01 copy

Ik heb van nature ongekleurd, fijn en dun haar dat snel breekt en met weinig volume. Ik koos dus voor de nieuwste telg uit het My Serie Expert gamma: Volumetry! Een shampoo & conditioner geven mijn haar net dat beetje meer swung en vooral meer volume aan mijn aanzet! Wat nog helemaal nieuw is bij het Serie Expert gamma is de Power Mix! Deze kleine olie shot kan je bij je L’Oréal uitkiezen, op basis van de behoeften van je haar. Er zijn momenteel 4 shots verkrijgbaar: Vitamino Color, Liss Unilimited, Nutrufier & Inforcer.

myserie02 copy

Hoe werkt dit nu juist? Dit shotje (op olie basis) meng je door je door je favoriete Serie Expert masker. (ik ging voor het Nutrifier masker) Eventjes goed doorroeren en je masker is klaar voor gebruik (en blijft een jaar goed). Ik kreeg voor mijn haar het PowerMix shot Liss aangeraden: dit shotje is samengesteld met o.a. teunisbloemzaadolie, dat ervoor bekend staat je haar intens te voeden en glad te houden. Ik heb haar dat snel (bij de minste druppel of wind) al begint te friezzelen (that’s a word, right?) en dan komt dit shot goed van pas. Ook omdat ik mijn haar steil, lijkt dit masker nog eens voor extra gladheid te zorgen en zorgt het ervoor dat ook bij vochtig weer je haar gewoon lekker anti-frizz blijft.

Het masker (met PowerMix shot) is wel heel rijk, dus ik gebruik hier voor mijn dun haar slechts een klein nootje van. Voor een masker & PowerMix shot betaal je 34 euro, wat ik in principe heel schappelijk vind omdat je er lang mee toe komt (ik toch). Ik gebruik dit masker 1x week na mijn wasbeurt.

Meer info kan je vinden bij je L’Oréal Pro kapper!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “L’Oréal Pro My Serie Expert + PowerMix

  1. Klinkt erg goed! Ik wissel al eens graag af van haarproduct omdat ik vind dat het resultaat soms na een tijdje uitwerkt. Misschien zet ik deze ook op mijn lijst om in de toekomst eens te proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *