Kersttip 08: Veritas Gifts

Midden december is het toch al tijd om na te denken over de feestdagen: niet alleen de tafelsetting is belangrijk, maar ook mijn eigen chill of feestoutfit moet on point zijn! Daarmee kan Veritas je zeker helpen: de juiste juwelen en accessoires maken je look af!

Huismerk Insua heeft dit jaar ook weer heel feestelijke kousjes en panties! Deze glittersokjes (5,99 euro) zijn perfect wanneer je lage Derby’s aan hebt bijvoorbeeld, want deze kousen mogen zeker gezien worden!

Zelfs mooie panties horen bij de feestdagen: niets zo mooi als een paar speciale panties onder je party jurk. Deze (9,99 euro) hebben een speciale tekening op de achterkant van je benen, wat een heel verrassend effect geeft.

Bij de juwelen is er voor ieder wat wils! Deze glitter oorbellen (9,99 euro) met lange ‘tassels’ zijn tegenwoordig heel populair en tijdens de feestdagen passen ze helemaal in thema. Ook mooi bij een all black outfit! Ook het gouden ‘kraagje‘ (12,99 euro) komt van bij Veritas en maakt zelfs een simpele blouse chique!

Om lekker thuis te chillen na al dat eten, zijn er natuurlijk ook fijne home spulletjes bij Veritas. Deze heerlijk lange cosy socks van Soxi kosten slechts 10 euro en houden je voeten lekker warm! Tegenwoordig vind je eveneens wat stationary bij Veritas, kan altijd leuk zijn om alvast je goede voornemens in te noteren 😉 (7,99 euro)

Veritas heeft tegenwoordig zelfs een selectie ‘Fashion Favorites’, zoals kleedjes, tunieken, jasjes & vestjes en in mijn geval Kimono’s. Dit gebloemde vestje met velours details kan je dragen over je favoriete feestoutfit voor een extra touch. Ik draag deze graag als eye catcher bij een all black outfit! (39,99 euro)

Last but not least kan je tijdens de feestdagen nooooooit genoeg glitter hebben! Dit tasje is me op het lijf geschreven! Perfect voor een night out of als eyecatcher bij je nieuwjaarsoutfit! (21,99 euro)

Wat doe jij om je party outfit te pimpen?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

20 thoughts on “Kersttip 08: Veritas Gifts

  1. Oeeee die sokjes en panty zijn erg mooi zeg! Ik ken de webshop nog niet. Ik zal eens kijken voor wat leuke party artikelen. Ik ben dol op tassen en pimp mijn outfit heel vaak daarmee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *