Nivea: Eau de Toilette

nive01

Kan je maar niet genoeg krijgen van de geur van Nivea producten? Goed nieuws voor alle Nivea lovers: er is nu een Eau de Toilette met de gekende Nivea geur, die exclusief online verkrijgbaar is.

nive02

Het parfum is zacht & floraal en doet helemaal denken aan de blauwe Nivea pot van mama! Je kan het parfum gebruiken op je huid maar ook op je kledij. De topnoten bestaan uit mandarijn, lavendel en bergamot. De hartnoten zijn floraal door een mix van rozenessentie en voorjaarsbloemen (lelietje van dalen, fresia, ylang-ylang). In de basis vind je ook nog sandelhout en muskus terug. Toch vind ik dat je vooral dat laatste bloemenboeket erg ruikt: lelie, fresia & ylang-ylang.

Ben je nog op zoek naar een perfect kerstcadeau voor je zus, mama of oma? Dan is deze prachtige geschenkdoos met een elegante, matte witte flacon de ideale keuze! Je kan dit parfum online bestellen voor € 24 (30 ml).

12 thoughts on “Nivea: Eau de Toilette

  1. Wat grappig dit zeg ! Dit had ik nooit verwacht van Nivea. Ik ken dit vooral van mijn oma, dus ik weet niet zo goed of ik naar mijn oma zou willen ruiken hahaha. Al is ze wel de allerliefste van de wereld 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *