Kersttip 09: Een mooie kersttafel met HEMA

Afgelopen week was ik te gast bij HEMA HQ in Amsterdam om kennis te maken met de kerstcollectie en my oh my, er zit weer heel wat leuks (en vooral veel lekkers) tussen! Ik heb vanavond alvast mijn eerste kerstfeestje onder vriendinnen en richtte mijn tafel in met HEMA kerstdeco: so pretty! (al zeg ik het zelf ;))

HEMA heeft niet alleen leuke kerstkaartjes dit jaar, maar ook andere leuke ‘papieren’ gadgets zoals deze schattige fortune cookies, party poppers, slingers, en vanalles anders mooi om je tafel de gezelligste ooit te maken. De wijnglaasjes met gouden sterren staan nog op mijn wishlist! Cocktail prikkers, rietjes, naamkaartjes, je kiest zelf hoe uitgebreid je wilt gaan voor je feesttafel!

Als het op gezellige lichtjes aankomt, kan je ook bij HEMA terecht: de lichtletters zijn weer helemaal back dit jaar (ik heb nog eentje van vorig jaar) maar ook kaarsjes en kaarsenhouders vind je bij HEMA weer in de leukste formaten en kleuren.

Foodwise heeft HEMA Nederland toch nog steeds een stapje voor: van hele lekkere broodjes tot kazen, bouletten & spreads, HEMA heeft het allemaal. In mijn HEMA hier helaas nog niet, maar je kan wel al lekkere afbakbroodjes en saucijzen broodjes vinden die perfect bij je kerstmaaltijd passen! Ook op vlak van wijnen en cava kan je in België zeker je slag slaan: mooie feestflessen die perfect zijn om te poppen op de feestdag of om cadeau te geven!

Ook lekkere feestknabbels kan je bij HEMA vinden: originele popcorn in gekke smaken en mooie doosjes, lekkere nougat, kerstchocolaatjes & zelfs gebakjes. Moet er nog dessert zijn?

Hoe kleden jullie je feesttafels in dit jaar? Spot je al wat leuks bij HEMA?

17 thoughts on “Kersttip 09: Een mooie kersttafel met HEMA

  1. Ik heb al heel veel leuke dingen gespot bij de HEMA. Ik vond de spullen om je eigen kersttrui te pimpen ook erg leuk. Mijn dochter wilde tiara met kerstboom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *