Smashbox Primer Set ft. Ana Strumpf

Een goeie basis voor m’n make-up is essentieel bij mijn dagelijkse make-up look en gebruik al langer de gewone Photo Finish van Smashbox. Vandaag laat ik jullie kennismaken met nog 2 andere varianten, in een feestelijke travelset, ontworpen door Art-director Ana Strumpf. Bovendien zijn ze ook nog eens cruelty-free!

De fleurig geïllustreerde verpakkingen naar de hand van Ana zijn alvast helemaal mijn ding! Zo’n creatieve samenwerkingen mag Smashbox me wel vaker voorschotelen.

Mijn nieuwe favoriet is het andere kleine tuubje: de pore minimizing variant: de lichte beige creme is heel licht (een beetje mousse achtig) en maakt mijn huid zachter dan ever. Mijn poriën zijn zo goed als verdwenen en mijn make-up blijft lekker lang zitten, het perfecte goedje voor mijn gecombineerde huid!

Als laatste zit er ook een spray variant is die volledig vrij is van siliconen en je niet alleen als basis, maar ook als fixing spray kan gebruiken nadat je je make-up aanbracht.

15 mL Travel-Size Photo Finish Foundation Primer
15 mL Travel-Size Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer
30 mL Travel-Size Photo Finish Primer Water

Je kan deze travel primer set o.a. vinden bij Douglas voor 35,70 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

10 thoughts on “Smashbox Primer Set ft. Ana Strumpf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *