GLAMGLOW Gravity Mud Goldar

Wie me kent, weet dat ik graag eens een maskertje leg in het midden van de week. Mijn favoriete merken zijn o.a. Origins & Glamglow. Nieuw in mijn Glamglow collectie is deze limited edition variant van Gravity Mud: Goldar.

Geïnspireerd op de Powerrangers komt Glamglow met twee LE varianten: Goldar (goud) & Rita Repulsa (groen). Ook deze twee zijn net zoals de originele variant een lekker peel-off masker dat de huid gaat verstevigen. Je brengt een rijkelijke laag aan en na zo’n 15 minuutjes is het klaar voor het fijne werk: het masker verwijderen 😀 De twee limited editions komen niet in een potje zoals we gewend zijn van Glamglow, maar wel in een kleine (30 ml) tube. Ik blijf het verstevigende en reinigende effect van deze coole peel-off maskers de max vinden en ben ook dan heel blij met deze twee nieuwe varianten!

Je kan Goldar en Rita Repulsa o.a. vinden bij Ici Paris XL voor 39,90 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

12 thoughts on “GLAMGLOW Gravity Mud Goldar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *