Cinq Mondes: Ayurvedic Plants Repairing Cream Shampoo & Masker

cm01

Eerlijk is eerlijk, ik kende Cinq Mondes enkel en alleen van hun skincare producten. Maar daar komt nu verandering in: ik testte een shampoo & masker uit van het merk.

cm02

Voor deze natuurlijke lijn haalde het spa merk inspiratie uit de beauty rituelen van Indische vrouwen. Daarom bestaat de lijn voor 95% natuurlijke ingrediënten (onder andere Amaranth olie). De Ayurvedic Plants Repairing Cream Shampoo & Masker zijn er om je haar sterker te maken én te beschermen. Heb je droog en ietwat beschadigd haar, dan is dit (nogal rijke) gamma er voor je! Niet alleen voor je haar, maar ook je hoofdhuid legt dit gamma in de watten.

Het duo zorgt voor zijdezachte haren en veel glans. Ik gebruik het zelf 1x maand als een soort van treatment. Voor alledaagse gebruik is het me net iets te rijk en te zwaar. Zo doet het mijn dunne haren niet echt eer aan. Ook voor de kruidige geur moet je zijn: de geur vult je hele douchecabine en daar hou ik persoonlijk wel erg van! Heb je veel, dik en droog haar, dan denk ik dat je hiervan zal houden. Bovendien is dit duo helemaal parabeen-, silicoon- & sulfaatvrij.

Ik zou dit duo voor zijn prijs & mijn type haar dus zelf niet meer snel aankopen. Heeft je volle coupe wel extra nood aan intense repair verzorging, dan zou ik gaan voor het masker. Zeker omdat je er maar weinig van nodig hebt.

Je vindt de Ayurvedic Plants Repairing Cream Shampoo voor € 25 (200 ml) en het Hair Mask voor € 39 (200 ml) op de webshop van het merk.

6 thoughts on “Cinq Mondes: Ayurvedic Plants Repairing Cream Shampoo & Masker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *