Urban Decay Heavy Metals

ud06

Nieuw in mijn make-up lade is het prachtige Heavy Metals palette van Urban Decay: maar liefst 20 kleuren van neutraal tot fel, allemaal in metallic finish.

ud03

Urban Decay is qua pigmentatie heel moeilijk te overtreffen en ook bij dit metallic palette heb je met 1 veeg al een heleboel pigment mee, just the way I like it. Wel moet je oppassen met fallout, want de shiny oogschaduws zijn wel ietswat korrelig. Je concealer breng je dus best aan nadat je je ooglook afwerkt.

ud02

Aan de ene kant hele felle metallics: perfect voor een gekleurd accent of voor een hele zomerse look! Ik testte de groen tinten al uit voor een kerstlook en die bevallen me alvast prima! Ik hou ook van een feller kleurtje onder mijn oog, voor een subtiel effect. Aan de andere kant vind je vooral naturelle tinten zoals bruin & roodachtige kleurtjes. Hier maakte ik alvast een hele draagbare & toch opvallende ooglook mee!

ud05

Er is niet alleen een Heavy Metals palette, maar ook de glitter eyeliners zijn me volledig op het lijf geschreven! Hello nieuwe daily favorite! Ik draag hem hier over mijn gewoonlijke zwarte eyeliner, maar kan ook perfect rechtstreeks over je oogschaduw voor een subtiele effect!

ud04

Voor mijn ooglook ging ik voor de 4 linkse swatches: een lichte base & daarover een mix van bronzen en gouden tinten! Love it! De paarse glitters in de eyeliner zorgt voor een speciale touch <3

ud01

Je kan de Heavy Metals collectie nu vinden op www.urbandecay.be. Voor het palette met 20 kleuren betaal je 59 euro, de eyeliners kosten 21 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

18 thoughts on “Urban Decay Heavy Metals

  1. Heel gaaf voor de kerst en oud en nieuw. Niet zo gaaf voor het dagelijkse leven maar de ‘normale’ setjes oogschaduw hebben we nou wel. Dus dit is leuk voor erbij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *