Getest: Wunderbrow

Getest: Wunderbrow

Vandaag een nieuw goedje dat ik leerde kennen op de laatste persdagen. Ook NikkieTutorials zette al een lovende review online: meet Wunderbrow.

wunder02

Wunderbrow is een gel die je wenkbrauwen in no time een beetje meer volume en kleur geeft. Bovendien is hij ook nog eens waterproof en zou hij 3 dagen moeten blijven zitten. Ik heb van nature vrij volle brows, maar heb hier en daar wel wat kalere plekjes die ik graag opvul. Normaal gezien gebruik ik het Micro Pencil van NYX, maar ik wilde Wunderbrow maar al te graag uitproberen. En natuurlijk is het ook tijdsbesparend als hij het inderdaad 3 dagen volhoudt. Door de geavanceerde technologie geeft Wunderbrow direct resultaat dankzij een combinatie van haarachtige vezels en speciaal behandelde pigmenten. De gel is verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren: blond, kastanjebruin, bruin, zwart/bruin en intens zwart. Ik kreeg bruin om uit te testen, blijkbaar een tint die bijna voor iedereen geschikt zou zijn! Benieuwd!

wunder01

De kleur lijkt licht, maar past toch bij mijn wenkbrauwen. Het aanbrengen gaat ook redelijk oké met het bijhorende borsteltje, maar ik heb net wat meer definitie nodig, vooral bij de aanzet en staartje van mijn brows. Dan komt een klein penseeltje toch van pas. Aangezien ik dikke wenkbrauwharen heb, moet ik alles goed doorkammen met de spoolie, want anders voel ik het goedje liggen op mijn haartjes en dat vind ik niet zo’ fijn gevoel. Aanbrengen met een klein penseel geeft iets minder pigment dan gehoopt, dus ik heb hier en daar, voor de dunne lijntjes, toch nog mijn potlood nodig. Voor de kalere plekken op te vullen en in z’n geheel wat meer volume te geven, is de Wunderbrow wel perfect. En wat betreft die 3 dagen, houdt ‘ie het redelijk goed vol. Al heb ik de indruk, dat na een douche, een deel van de kleur wat verdwenen is. Maar ‘s morgens bespaar ik toch wat tijd omdat ik mijn wenkbrauwen niet meer volledig moet doen!

wunderr

Wunderbrow is exclusief verkrijgbaar bij DI voor € 29,90 en is niet getest op dieren <3.

13 thoughts on “Getest: Wunderbrow

  1. Wat een fijne review. Kleur past inderdaad goed bij je wenkbrouwen. Zou hem zelf denk ik niet zo snel kopen. Ik vind het wel lekker als ‘s avonds alles eraf is en de volgende dag alles weer fris erop kan.

  2. Bij mij gaat het er dus inderdaad na één keer douchen helemaal af. Vet jammer! Gelukkig houdt ‘ie bij jou beter, maar ik schaf ‘m niet nog een keer aan!

  3. Ik zou de wunderbrow echt nog wel een keer willen proberen maar de prijs houd me zo tegen. Al moet ik niet zeuren volgens mij betaal ik het zelfde voor mijn ABH dipbrow haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *