Kersttip 11: Kérastase Chronologiste giftset

Ik testte eerder al eens enkele producten van het revitaliserende gamma Kérastase Chronologiste uit, zoals een haarscrub en de haarolie. Dit jaar geeft Kérastase een prachtige giftset cadeau bij aankoop van het Chronologiste haarmasker.

In een prachtige geschenkdoos krijg je naast je masker een travel size shampoo en geparfumeerde haarolie cadeau. De haarolie is alvast een pareltje, want die testte ik enkele jaren geleden al eens uit. En ik gok dat je met dit travel size flesje ook al een hele tijd toekomt.

Het Chronologiste masker gaat niet alleen je haar diepgaand voeden, maar ook je hoofdhuid verzorgen.

Je vindt deze Kérastase giftset nu bij geselecteerde Kérastase kappers. Voor het Chronologiste masker betaal je zo’n 45 euro. Een mooi cadeau voor iemand die haar haar heel graag in de watten legt!