Kérastase Fusio Dose

fusio03

Ik mocht afgelopen maand een Kérastase Fusio Dose kit uitproberen. Deze keer niet bij de kapper, maar gewoon thuis.

fusio05

Op basis van een korte vragenlijst over mijn haar(routine) werd voor mij een heel persoonlijke set van 4 boosters en concentraten samengesteld die je haar weer helemaal op frissen. Ik kreeg zelf de intens voedende booster & het densifique (voor meer sterkte) concentraat.

fusio02

Deze twee meng je met elkaar & schud je vervolgens goed door elkaar. Even de spuitdop erop en klaar voor gebruik. Je mengt een maand lang, elke week een flesje voor een home treatment. Je spuit het hele flesje op handdoek droog haar en spoelt het erna uit. Mijn haar is gemakkelijker uit te kammen en glanst echt FEL. Wauw. Het voelt ook heel zacht & handelbaar & valt minder plat, ik krijg echt een beetje dat kappersgevoel wanneer ik het flacon gebruik.

fusio04

Voor een gepersonaliseerde kit voor 4 weken betaal je 50 euro. Niet heel goedkoop, maar toch eens fijn om je haar eens extra te verwennen tussendoor. Bovendien kan je het Fusio Dose ritueel ook nog steeds bij je kapper laten uitvoeren vanaf 20 euro. Beschikbaar bij geselecteerde Kérastase salons.

One thought on “Kérastase Fusio Dose

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *