Dirty Works: Detox Mud Mask & Cucumber Eye Pads

De laatste maanden heeft Di heeft wat nieuwe merken bijgekregen. Veel daarvan voor mij nog ongekend terrein! Vandaag test ik een merk uit met een leuk retro kantje: Dirty Works! Ik testte een kleimasker & verfrissende eyepads uit!

Eerst en vooral: de verpakkingen! Hoe NICE zijn die? Echt iets voor mij als je het mij vraagt en ook heel leuk om cadeau te geven in een pakketje! De retro vibe, jaren ’50, en kleuren zijn right up my alley!

First up is het detox klei masker met bosbes & wilg schors (that’s weird right?). De geur is licht fruitig maar doet me vooral denken aan een hele zachte crème a la Nivea. De textuur is dik, maar het masker komt toch goed uit de tube en smeert ook heel gemakkelijk uit. Je kan hem aanbrengen hoe dik je wilt. Het aanbrengen lukt het beste met een platte borstel. Het kleimasker gaat onzuiverheden aanpakken en laat je huid zo fris als een hoentje achter. Na 10 minuutjes is het masker opgedroogd en kan je het afspoelen met veel water. Mijn huid voelt lekker zacht achteraf, een fijne toevoeging aan mijn maskertjes-stash.

Bijpassend heeft Dirty Works ook eyepads met komkommer voor de ultieme spa-at-home-feel & relaxing to the maxin’. Leuk detail: de pads zijn per 2 verpakt (met genoeg product) zodat je ze ook heel gemakkelijk kan meenemen, op een tripje bijvoorbeeld. De pads zijn doordrenkt met product, die je vermoeide ogen een heuse opkikker zullen geven. Je kan ze ook in de koelkast bewaren voor some extra freshness en verkoeling tijdens de zomerdagen. Het product prikt niet in de ogen en verzorgt mijn dunne huid rond mijn ogen goed, zonder irritatie! Ze pads zijn verfrissend en perfect voor wanneer je niet genoeg slaap gehad hebt, tijdens de feestdagen o.a. 😉

Dirty Works heeft alvast mijn hart gestolen: de verpakkingen, de werking & dierproefvrij! I like it all! Ik voel een collectie opkomen. En da’s goed nieuws want Dirty Works is bijzonder budget proof en dus gewoon verkrijgbaar bij Di! Prijzen liggen tussen de 4 en 6 euro!

11 thoughts on “Dirty Works: Detox Mud Mask & Cucumber Eye Pads

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *