ProNails Warm Wishes

ProNails: Warm Wishes

Eerst en vooral de allerbeste wensen voor dit nieuwjaar! Vandaag gaan we feestelijk verder met deze eindejaarscollectie van ProNails: Warm Wishes.

pro01

Ik mocht uit deze feestelijke collectie 2 lakjes kiezen en ging voor Baby it’s cold outside & Mistletoe Magic. Die eerste is een hele lichte beige die volgens mij mooi staat bij elke teint! De kleur dekt verrassend goed met 1 laagje, maar 2 is toch altijd net wat mooier. Ook de ProNails Anti-aging Handcream is een aanrader: de geur is super lekker en zoet en ook de textuur is niet te rijk en smelt zo op je huid. Niemand wilt toch van die verrimpelde winterhandjes, toch?

pro03

Mistletoe Magic is een prachtige khaki groene kleur die niet alleen voor de feestdagen, maar ook gewoon de hele winterperiode leuk is. Ik hou wel van donkere tinten doorheen de winter! Beide lakjes komen in een longwear variant, die met base & topcoat toch wel zo’n weekje blijft!

De Warm Wishes collectie vind je voor € 14,95 per lakje bij je ProNails salon of verkooppunt. Van welke kleuren houden jullie in januari?

9 thoughts on “ProNails Warm Wishes

  1. Ik ken dit merk helemaal niet, maar erg mooie kleuren. Ik draag eigenlijk altijd nagellak. Heb zojuist mijn nagels gelakt met een zwarte kleur met zilveren glitters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *