Nuxe Huile Prodigieuse Riche

Multifunctionele producten, daar is m’n lazy zelve soms toch heel blij mee. De nieuwste voedende olie van Nuxe is er zo eentje. Ik testte al eens eerder een droge variant uit, maar deze extra rijke is er vanaf deze maand speciaal voor de hele droge huid tijdens de winterdagen.

Deze luxe olie van Nuxe is op basis van 98% natuurlijke bestanddelen, zonder minerale olie of siliconen, maar wel met een hele hoop natuurlijke oliën. (tsubaki, macadamia, argan, amandel, camelia, bernagie & hazelnoot). Het mag dan wel een olie zijn, toch laat hij mijn huid & haar niet te vet achter. Ik hou ervan om enkele druppels toe te voegen aan mijn dagcreme of om het gewoon zo op mijn huid aan te brengen ‘s avonds. Voor mijn haar gebruik ik de olie als treatment: wanneer het al vettig is dus. Voor mijn lichaam, is dit goedje vooral perfect voor op hele droge plekken zoals je ellebogen of enkels.

Ook de geur van de Nuxe huiles zijn kenmerkend lekker: oranjebloesem met bergamot, met een beetje roos & magnolia om dan te eindigen met hartnoten van vanille & kokosmelk.

Deze nieuwe Huile Prodigieuse Riche is vanaf deze maand te koop voor 33,50 euro (100 ml) en als geschenk krijg je er nu een heerlijke geurkaars bij die naar de olie ruikt! Nuxe is te koop bij de parfumerie of apotheker

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

18 thoughts on “Nuxe Huile Prodigieuse Riche

 1. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt met die mix van argan, macademia, amandel, hazelnoot en nog meer goed klinkende oliën!

 2. Die naam alleen al klinkt duur hè.
  Ik ga met Nicole mee, prijzig, maar soms zijn die dingen gewoon zijn prijs waard!

 3. Ik ben al jaren fan van de huidolie Nuxe. Het is 1 van mijn best gelezen artikel. De geur vind ik heerlijk en mijn huidje wordt ik lekker zacht van.

 4. Ik ben sinds kort ook aan de olie gegaan vind het toch wel fijn om erbij te hebben in me verzorging. De prijs van olie is wel iets duurder dan een dagcreme maar mengen is idd een goed idee

 5. Heel mooie foto’s!
  Dit productje klinkt zeer goed voor mijn huid, alleen best wel prijzig vind ik persoonlijk.

 6. Heerlijke olie is het! Ik gebruik sinds kort de normale variant voor mijn huid. Heel fijn product! Voor mijn haar was het geen succes, daar werd het heel vet van.

  1. Ja hoor, zoals ik schreef: je kan het als masker gebruiken als treatment of gewoon een beetje in de puntjes!

Comments are closed.