De vernieuwde Batiste Original

bat02

Mijn dunne lokken zou ik eigenlijk om de dag moeten wassen, maar tussendoor gebruik ik al jaaaaren droogshampoo van Batiste. Onlangs werd ook de original gangster in een nieuw jasje gestoken.

bat03

Ik heb al tal van bussen Batiste versleten: de volume variant, de cherry variant, maar vooral -mijn lievelings- de variant voor bruin haar. Momenteel ben ik nog een busje volume op aan’t maken, maar deze Original ligt al naar me te lonken. Wat je met deze 2 varianten wel hebt: je moet de witte spray heel goed uitwrijven of uitkammen, wil je vermijden dat je met een ‘granny’ look buitenkomt 😉 Ook de Original heeft een lekkere, frisse geur, die je instant een ‘proper’ gevoel geeft: of je nu van de gym komt of gewoon even geen tijd hebt om je haar te wassen: Batiste to the rescue. Bovendien helpt de droogshampoo niet alleen voor een verse coupe, maar geeft het mijn dun haar ook iets meer textuur (bv als ik wil invlechten) en zelfs wat volume (een beetje aan de roots sprayen en klaar).

bat01

De Batiste droogshampoo’s zijn lekker courant te verkrijgen (bij o.a. Carrefour, Di & Kruidvat) voor zo’n 5,50 euro (200ml)

9 thoughts on “De vernieuwde Batiste Original

  1. Ik heb zoiets nog nooit gebruikt, op ÊÊn of andere manier lijkt het me ook niet echt prettig. De flesjes zien er wel super vrolijk uit!

  2. Ik kende dit merk eigenlijk niet. Ik gebruikte vroeger wel vaker deoogshampoo maar indd goed inwrijven is de boodschap. Daarol doe ik dus niet meer. Bovendien is het zelfs gezond voor je haar oo het an en toe even te laten vetten.

  3. Ik heb dit perspakketje ook gehad. Ik vind de droogshampoo echt heel lekker ruiken! Ook tof al die spulletjes er extra bij 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *