Covergirl Ready Set Gorgeous Concealer

Ik was drrrringend toe aan een nieuwe concealer. Ik zag bij Delhaize toevallig Covergirl terug & ritste deze Ready Set Gorgeous concealer mee in light/medium, uit de samenwerking met Katy Perry.

Ik was eigenlijk compleet vergeten dat je Covergirl hier nog bij enkele Delhaize winkels kon scoren. Ik was vroeger vooral fan van hun mascara’s, dus ook heel benieuwd naar deze concealer. Light/Medium leek me in eerste instantie een beetje licht, maar de volgende variant was alweer te donker. Ik hou er toch van wanneer een concealer je under-eye area niet alleen verdoezelt, maar ook oplicht.

Get insta-gorgeous with Ready Set Gorgeous! The oil-free concealer helps cover up imperfections and dark circles instantly. The lightweight formula blends easily for all day coverage.

De textuur is inderdaad lichter & vloeibaarder dan ik gewoon ben, maar brengt met de spons applicator wel fijn uit & werkt mooi mee uit met een beauty blender & je foundation. De kleur is aan de lichte kant, maar mits goed aangebracht voor mij geen probleem. Het lost voor een groot deel mijn vermoeide blik & donkere kringen op 😉 Links concealer aangebracht, rechts niets.

Nog handig: heb je ook Covergirl foundation, dan staat op de verpakking vermeld welke concealer je nodig hebt!

Covergirl is verkrijgbaar bij Delhaize & voor deze concealer betaalde in 6.99 euro. Hij bestaat in 6 tinten, van light tot deep.

9 thoughts on “Covergirl Ready Set Gorgeous Concealer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *