Starskin Exfoliating Magic Hour™ Voetmasker

Ik ben altijd al super benieuwd geweest naar de Starskin sheetmaskers! Omdat ik nog een hele stash gezichtsmaskers heb, koos ik voor een voetmasker, want die poor babies mogen ook wel eens in de watten gelegd worden af en toe.

Ik koos het Starskin Magic Hour™ Exfoliating masker uit, dat je voeten gaan laten vervellen (ew) maar daarna wel super zacht maakt. Weg eelt en harde droge plekjes. In het pakje zitten twee sokjes die je handig kan aantrekken en vastmaken. De sokken zijn gevuld met tissue, doordrenkt met product. Steek je voeten in sokjes, span ze goed vast rondom je been (zo creëer je een soort van sauna effect) en relax nu een uurtje (tot 90 min). Op de sokken kan je gewoon stappen, dus je hoeft niet perse een uur horizontaal te liggen 😉 Het product in de sokken bevat melkzuur, dat de dode huidcellen en eeltknobbels zacht en efficiënt verwijderd.

Na dit uurtje was je je voeten grondig en binnen de week beginnen je voeten te vervellen, waardoor er nieuwe, zachte huid te voorschijn komt. Een beetje geduld hebben is dus een must. Hou er dus rekening mee dat je voeten een week lang niet op zo’n best zullen uitzien 😉 Om het proces te versnellen, kan je je voeten wel vaker baden.

Het Starskin masker kost 9,90 euro, wat ik prima vind om eens om de zoveel tijd je voeten (een uurtje) in de watten te leggen, met een mooi & zacht resultaat!

15 thoughts on “Starskin Exfoliating Magic Hour™ Voetmasker

  1. Toevallig dat ik gisteren mijn voeten voelde en dacht die mogen wel extra verzorging gebruiken. Deze ga zeker eens proberen ben benieuwd of het de droge huid kan herstellen bij mij.

  2. Ik ben zo slecht in het verzorgen van mijn voetjes! Ik vergeet ze altijd maar bedankt voor de reminder! Terwijl ik hele droge voetjes heb! Deze ga ik zeker eens proberen!

  3. Vroeger veel voetreflex massages gegeven en dan kom je er wel achter dat velen hun voeten wat verwaarlozen. Reminder voor mezelf om er ook weer eens wat meer aandacht aan te geven. Leuk dat er nu voetenmaskers zijn, dat lijkt me wel wat!

  4. Ik heb in het verleden iets gelijkaardig geprobeerd en het was enorm teleurstellend. Mijn voeten zagen er niet alleen monsterlijk uit, maar nadien waren ze helemaal niet zacht. Hopelijk werkt dit merk beter, want ik vind een pedicure-bezoekje véél te duur.

  5. Ik heb al vaak gehoord van deze maskers en ik wil ze graag eens uitproberen. Maar persoonlijk valleen ze buiten mijn budget wat ik geef aan maskers. Ik ben meer fan van de Kneipp en Action maskers.

  6. Haha “gaan je voeten vervellen (ew)” :p. Sexy klinkt het inderdaad niet maar zoals je zegt, ze krijgen heel wat te verduren en mogen soms wel eens wat extra in de watten gelegd worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *