Nieuw bij RAW Biolage

Ik heb mijn veel plezier mijn shampoos & conditioners van Biolage RAW opgemaakt. R.A.W. staat voor Real, Authentic, Wholesome. Het is een haarverzorgingslijn – tot 100% natuurlijke ingrediënten – zonder compromissen. Tot 99% biologisch afbreekbare formules- zonder sulfaten, siliconen of parabenen.

Nieuw in het gamma zijn 3 producten die meer styling gericht zijn: een anti-frizz (op oliebasis) spray om je wispelturige lokken in bedwang te houden, een Smoothing styling milk, die het stijlen (met hitte) vergemakkelijkt en als laatste een textuur spray die slappe lokken zoals die van mij wat meer textuur (en bijgevolg ook volume) zal geven.

Mijn favoriet is absoluut de Smoothing Milk die heel goed dienst doet als heat protector, ook in combinatie met mijn Steampod. Hij maakt mijn haar niet vet & zorgt voor een mooi ultra glad resultaat met veel glans. De textuur spray is handig als ik voor een iets wildere en natuurlijke look wil gaan, of bijvoorbeeld bij een messy paardenstaart. De anti-frizz spray met lavendel ruikt heerlijk, maar is helaas op oliebasis. Ik gebruik hier wel graag een klein beetje van als ik last heb van statisch haar in de winter.

De 3 nieuwelingen kosten zo’n 25 euro elk.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Nieuw bij RAW Biolage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *