New in: Furla Magnolia Julia Mini (via Maasmechelen Village)

fur02

Ik had nog cadeaubonnen liggen van Maasmechelen Village, dus dringend tijd voor een bezoekje! Aangezien mijn handtassen obsessie nog niet verminderd is, scoorde ik weer een tasje: deze keer ging ik kijken bij Furla!

fur01

Ik hou het meest van kleine tasjes, gewoon omdat ik niet graag sleur met grote tassen. Een andere must is ook een riem om de tas over mijn schouder te hangen. Ik viel als een blok voor de oudroze kleur van deze baby. Ook het hendeltje bovenaan zie je niet vaak bij Furla, maar ik vond het zó schattig staan! Daarnaast past de gouden hardware mooi bij de oudroze kleur. Bovendien had ik nog een prachtige sleutelhanger als kerstcadeautje van MM Village gekregen. Mijn tas koos ik dus op basis van de sleutelhanger, haha!

Ik koos uit de nieuwe collectie (ja, zo gaat dat tijdens de sale), maar er zijn nu een hele hoop extra kortingen bij Maasmechelen Village. Nog meer de moeite om eens langs te gaan!

Ook handtassen-crazy? Loop eens langs Coach, Michael Kors of Furla, je gaat zeker je uitverkozen exemplaar tegenkomen, misschien wel aan een spotprijsje! De Furla Magnolia Julia Mini was zo’n € 179. Sleutelhangers vind je er vanaf € 30!

9 thoughts on “New in: Furla Magnolia Julia Mini (via Maasmechelen Village)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *