Shiseido Essential Energy dagcrèmes

Shiseido Essential Energy dagcrèmes

Nieuw in het gamma van Shiseido: deze Essential Energy dagcrème in 3 varianten. Eentje met SPF20 (perfect voor tijdens de zomermaanden), een gelcream (mijn favoriet) en een extra hydraterende crème.

ener03

Dankzij de vernieuwde ReNeura technologie geven deze dagcrèmes je huid extra energie. Zo beschermen ze je huid beter. Dat zie ik in elk geval wel zitten, zeker tijdens de sombere wintermaanden. Sinds ik mijn Shiseido Waso gel cream heb, ben ik helemaal verkocht aan het merk. Daarom ging ook nu de Energy gelcream als eerste open: zowel de geur als textuur zijn aangenaam licht & fris. Ik ben altijd zo blij met een niet-vette dagcrème!

ener04

Na een 2-tal weken deze gelcream te gebruiken, kan ik al vertellen dat de gel echt heel goed hydrateert! Mijn huid slorpt de crème meteen op & laat mijn huid een stuk minder vaal en meer glowy achter. Een fijne everyday crème dus. Heb je echt een hele droge huid, dan zou ik voor 1 van de andere 2 kiezen, omdat de textuur van deze crèmes een stuk rijker is.

nerg02

De Shiseido Essential Energy dagcrèmes zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar. Voor de nieuwe technologie moet je wel wat over hebben, want de dagcrèmes kosten tussen € 70 tot € 73 (50 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Shiseido Essential Energy dagcrèmes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *