Kruidvat Mask Party

Minstens 1 keer per week maak ik ‘s avonds tijd om een maskertje te leggen, want ik wil mijn babyskin liefst zo lang mogelijk houden 😉 Ook bij Kruidvat vind je nu very budgetproof en handige maskers in zakjes. Een maskertje heb je al vanaf 99 cent!

Wat ik zo handig vind aan deze zakjes is dat ze (de meeste) opgedeeld zijn in 2 porties of compartimenten: zo blijft alles lekker hygiënisch en kan je een maskertje delen met je bestie. Kruidvat heeft ook van alles wat in haar gamma: creamy (extra verzorgende) maskers, verfrissende sheetmasks, duo maskers (per zone een masker) en zelfs vrolijke peel-off masks! Voor elke huid iets dus! Heb je last van een droge huid, dan raad ik je een cream masker met sheabutter, aloe vera of amandelolie aan. Je huid zal het product meteen opslorpen!

De verpakkingen zien er ook super leuk uit, niet? Ik testte ook al het peel-off Fruity Cocktail (met granaatappel) masker uit. Peel-off maskers blijven mijn favoriet, en ook dit masker doet het goed: lekker verfrissend & achteraf zacht babyvel. Voor 99 cent 😉 Ook het Multi-kleimasker met apart vakje voor je t-zone en je wangen probeerde ik al uit: het masker droogt snel uit en maakt je poriën vrij & matteert je huid! Het gele kleimasker is bedoeld voor de drogere delen van je gezicht. Het bevat verzorgende zonnebloem en zuiverende jojobaolie. Winner!

Ook zin in een mask-party met je vriendinnen? Deze handige zakjes vind je vanaf 99 cent bij Kruidvat en ze hebben wel eentje voor elk huidtype!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Kruidvat Mask Party

  1. Ik doe ook al eens graag een maskertje, maar soms stoort de geur me echt. Want, je brengt het natuurlijk wel vlak bij je neus aan ;). Voor de mierzoete dingen pas ik liever maar een fris maskertje, graag! De sheet masks probeer ik al eens graag, ook handig om er weer af te halen ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *