Yves Rocher Elixir Jeunesse gamma

jeun01

Na de feestdagen is het hoogtijd om niet alleen mijn gestel (ahum) maar ook mijn huid te laten opkikkeren. Ik startte het jaar met het Elixir Jeunesse gamma van Yves Rocher, dat klinkt alvast goed, niet?

jeun04

Het Elixir Jeunesse gamma is er speciaal om je huid extra te beschermen van vervuilende effecten van buitenaf. De producten (op basis van Aphloia) gaan je poriën vrij maken zodat je huid weer goed kan ademenen. Nobody likes them big pores, right? Ik testte een micellaire gel reiniger, een oogroller, een serum en een dag- en nachtcrème uit. The whole shebang dus. De texturen van alle producten zijn alvast top: verfrissend en gel-like, geen vette crèmes of dikke lagen dus.

jeun03

Mijn favorieten? Vooral het Double action essence Repair serum: de geur is heerlijk en de textuur en werking doen me denken aan die van mijn all time favorite: Estee Lauder Night Repair en qua resultaat komt ‘ie aardig in de buurt en dat voor maar 19 euro (momenteel is ‘ie aan -50%). De vloeibare textuur trekt goed in mijn huid zonder die vettig achter te laten. Ook in combinatie met de dag- en nachtcrème vind ik hem prima en stoot hij misschien wel mijn oude favoriet van de troon. Ik koop alvast een back-up flesje aan -50% want ik heb dit flesje echt schandalig veel gebruikt afgelopen maand. Mijn tweede favoriet uit het gamma is de Sleeping care nachtcrème. Ik had voordien eentje van TBS die qua textuur heel hard op deze leek, maar de geur van Yves Rocher is way better. Mijn huid houdt van de niet-vette gelcream, ook ‘s nachts, want ‘s morgens is mijn huid weer helemaal opgefleurd. De dagcrème bewaar ik voor later, want heb momenteel pas eentje open.

jeun02

De oogroller is ook lekker verfrissend (door de metalen roller) & ook de micellaire gel doet wat het moet doen, maar over beide ben ik niet speciaal heel enthousiast. Ze werken naar behoren en vullen het gamma goed aan. Volle prijs zou ik zet niet gaan halen, maar aan -50% zou ik ze proberen moest je nood hebben aan een nieuwe reiniger of oogroller.

Heb je echt een droge huid? Dan denk ik dat je net iets meer (en rijkere) verzorging nodig hebt. Het serum zou je zeker wel kunnen combineren (zowel ‘s ochtens als ‘s avonds) met je vast skincare producten. Dit Double Action Repair serum is dan ook de grote winnaar van het gamma en kan mogelijks mijn holy grail van EL van de troon stoten. To be continued…

Je vindt de Elixir Jeunesse producten momenteel aan -50% bij Yves Rocher! Voor het serum betaal je nu bijvoorbeeld maar 18,95 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Yves Rocher Elixir Jeunesse gamma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *