OOTD: Connecterra Maasmechelen

Afgelopen zondag scheen de zon nog eens een beetje, dus besloten mijn bestie Sara en ik naar Maasmechelen te trekken voor een uitje in de natuur, dagtrippers dat we zijn 😉

Ik was nog nooit langs ‘Connecterra‘ geweest, dus hoogtijd om daar verandering in te brengen. Connecterra is een prachtig natuurgebied in mijn mooie Limburg, meer specifiek in Maasmechelen, vlakbij The Village. Wat vroeger oude mijngebieden waren, is nu een prachtig stuk natuur in Nationaal Park Hoge Kempen. Vanop verschillende viewpoints heb je een prachtig panorama zicht over het domein. Natuurlijk vraagt zoveel moois om wat kiekjes.

Omdat het toch nog wat modderig was op sommige stukken, deed ik er goed aan om mijn rubberen laarsjes van Veritas aan te trekken! Mijn bordeaux jas van Monki paste hier meteen bij & dan ook nog maar eens mijn hoed van bij Sacha op! Een skinny jeans voor de gemakkelijkheid, een grote H&M sjaal tegen de kou. Klaar voor een wandeling naar de 50 meter hoger liggende top, met een fantastisch uitzicht!

Mijn roze Ted Baker tasje scoorde ik bij Maasmechelen Village!

Wat doen jullie graag op een (niet zo) luie zondag?

9 thoughts on “OOTD: Connecterra Maasmechelen

  1. Dat tasje is echt super leuk en je jas trouwens ook! Ik heb een hele tijd in Maastricht gewoond maar had nog nooit van dit gebied gehoord, ziet er erg mooi uit!
    Op een luie zondag maak ik graag een wandeling, of kijk ik lekker serie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *