Minelli Susie Boots

Nieuwe schoenen van Minelli

Nu het weer solden zijn, mocht ik van mezelf een paar nieuwe schoenen kopen. Ik wilde graag een donker paar laarsjes met of zonder hak.

minelli02

In de online closet van Eline Rey spotte ik dit perfecte paar van Minelli. Minelli is een Frans merk met kwalitatieve schoenen, eerder aan de klassieke kant, maar dan wel met een twist. Zo hebben deze Derby botjes ook een speciaal kantje, want ze zijn donker metallic. En vooral dat speciale kantje trok me over de streep. Ik kocht ze over van Eline voor een prikje en heb ze vanaf dag 1 met heel veel plezier gedragen. Zelf had ik al een paar flats van het merk & ik was hier zo tevreden van.

Ik koop de laatste tijd regelmatig tweedehands of preloved, want het hoeft niet altijd gloednieuw te zijn! Bovendien kan je op die manier ook een hele goede deal slaan, zoals ik met deze pareltjes! Ze staan goed onder een skinny jeans én onder een jurkje, wat maakt dat ik ze echt veel kan dragen! Hello, new favorites!

Happy feet w/ these @minelliofficiel metallic booties ? #potd #shoegameonpoint

A post shared by Natalie (@latanie) on

Deden jullie al eens een goede tweedehands deal? Je kan de Susie boots nu ook aan -60% vinden via de site van het merk.

6 thoughts on “Minelli Susie Boots

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *