Parfums voor hem & haar

geur02

Vandaag neem ik jullie weer mee naar parfumland & laat ik jullie enkele (vernieuwde) geuren zien! Ook aan de mannen heb ik gedacht, misschien wel iets voor Valentijn!

geur01

Beginnen doen we met de nieuwste geur van Elie Saab. Elie Saab heeft voor mij altijd hele warme & florale geuren. Toetsen die je hart vullen met warmte en daardoor eigenlijk ook perfect zijn voor deze tijd van het jaar. Voor Le Parfum In White vond Mr. Saab inspiratie bij z’n creaties van trouwjurken. Het flesje ziet er ook super feestelijk uit door de gouden details en grote witte dop. De geur bevat signature toetsen van oranjebloesem & patchouli: bloemmerig maar ook een tikkeltje fruitig door topnoten van mandarijn en zelfs peer. Ik ruik achteraf ook vooral het warme van de vanille die ook in de geur aanwezig is. Le Parfum In White zal vanaf 1 februari verkrijgbaar zijn voor zo’n 61 euro (30 ml).

Ook de twee parfums van Zadig & Voltaire “This is Her/Him!” werden in een nieuw jasje gestoken. De geur is het zelfde, maar het flesje werd onder handen genomen door illustratrice Virginia Elwood. Resultaat? Een hele plezante tattoo-inspired capsule collectie die er grafisch super leuk uit ziet! This Is Her/Him! Limited Edition 70/55 euro (50 ml).

geur03

Bij Narciso is er ook een heerlijke mannengeur nieuw in het assortiment. De prachtige blauwe gradient fles is al een streling voor het oog. De geur van de nieuwe ‘For Him’ Narciso Rodriguez For Him bleu noir is vanaf 1 februari verkrijgbaar. De geur bestaat allereerst uit muskus, karakteristiek in Narciso Rodriguez parfums. Versterkt door houtachtige noten, zoals blauwe ceder en zwart ebbenhout – en nog eens aangevuld met amberachtige vetiver. Een op en top mannelijke & sensuele geur. For him bleu noir 71 euro (50 ml).

geur04

Als laatste mag ik geen parfumspray voorstellen zoals we die kennen, maar wel een parfum body olie van Issey Miyake: Nectar de Parfum. Naast Eau de Parfums brengt Issey Miyake van de geur ook een olie op de markt, die je gewoon op je lichaam kan aanbrengen. Dit in combinatie met het parfum om de geur te versterken of om zo te gebruiken in combinatie met een neutrale body butter. Op de geur moeten jullie nog even wachten tot maart, maar ik kan jullie al wel een kleine glimpse meegeven. Een heerlijke rozen geur in de typische ‘druppel’ fles met een rose gold accent! Nectar Eau de Parfum zal 57 euro kosten (30 ml).

Naar welke geur kijken jullie het meest uit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *