Nieuw: Godiva Café Chocolat @ Hilton Brussel

Vorige week mocht ik langsgaan bij een wel heel speciaal café: het Godiva Chocolade café, vlak tegenover Brussel Centraal. Wat kan je hier zoal verwachten?

Allereerst véél chocolade: een heel uitgebreide en gevulde toog, om zo zelf je favorieten te kiezen & in een doosje te verzamelen. Ook voor de klassieke (momenteel Valentijns-) boxen kan je hier terecht! Moet je wachten op je trein of heb je nog een klein gaatje te vullen? Zet je even neer & drink er een koffietje of een home made Godiva chocolademelk! Yummie! Ook voor bij de koffie of chocomelk vind je hier heel wat lekkers: wat denk je van een Godiva gebakje of warme wafel met Godiva dip? De chocoladecreaties worden vers bereid in het Atelier terplaatse: aardbeien met jasje, macarons, gebakjes, warme of koude ‘chocolixir’. De menukaart krijgt ook regelmatig een update met de nieuwste producten.

Ben je een dag in Brussel (met de trein), moet je wachten op je overstap of heb je gewoon zin in chocolade? Ga dan eventjes uitrusten in Café Chocolat en geniet van een lekker drankje of gebakje! Last minute een cadeautje nodig? Kies een exemplaar uit de tientallen verschillende giftboxen! Vanaf maart komt er ook een overdekt terras, perfect voor de lente waar we zo naar verlangen!

Waar? Godiva Café Chocolat, Europakruispunt 3, 1000 Brussel (Hilton Hotel). Vlak tegenover de centrale uitgang van Brussel Centraal treinstation.

12 thoughts on “Nieuw: Godiva Café Chocolat @ Hilton Brussel

  1. Ik krijg honger en ik moet van mijn chocolade verslaving af… gelukkig is Brussel niet zo dichtbij voor mij, anders wist je al wel waar je me moest zoeken denk ik :p. Wat ziet dat lekker zeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *