iWhite Dark Stains kit

iWhite Dark Stains kit

Ik gebruikte eerder al eens een ‘gewone’ whitening kit van iWhite en die beviel me prima. Nu waag ik me aan de Dark Stains kit.

whi03

Enkele jaren geleden liet ik mijn tanden voor het eerst bleken bij de tandarts. Sindsdien probeer ik elk jaar een ‘at home’ kit te gebruiken om mijn wittere tanden te onderhouden. De klassieke iWhite deed wat ik er van verwachtte: hier en daar mijn tanden weer opfrissen. Dat is ook wat de laatste variant, Dark stains, zou moeten doen. Koffie, thee en rode wijn laten stilaan een tintje achter op je tanden. Zowel de tandpasta, de mondstukjes als de tandenborstel bevatten geincapsuleerde actieve koolstof (microparels) om die verkleuringen aan te pakken.

whi01

In de set zitten 10 voorgevulde mondstukjes, wat ik persoonlijk wel handig vind werken. Je laat het bitje zo’n 20 minuutjes zitten en spoelt en poetst dan goed na. Na 10 beurten moet ik eerlijk zeggen dat ik weinig verschil zie. Bij mijn vorige iWhite sessie vorig jaar merkte ik precies meer verschil. Misschien is dat spul sterker of hebben mijn tanden hun maximale witheid bereikt, I don’t know. Ook de bijhorende tandenborstel & pasta doen voor mij niet veel.

Conclusie: ik raad je de gewone iWhite (2) aan, maar deze Dark Stains variant zou ik niet meer opnieuw aankopen. Momenteel kan je alle setjes wel aan -20% vinden: een mooie deal om eens uit te proberen welke set voor jou het beste werkt!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “iWhite Dark Stains kit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *