Smashbox Photo Edit Shadow trio’s

Ik probeerde vroeger al eens oogschaduw trio’s van Smashbox dus ik was heel benieuwd naar deze nieuwe schatjes. Ze beloven een diepte ooglook met 3 matching kleurtjes! In totaal zijn er 14 setjes verkrijgbaar, ik testte Day Rate (groen) en Nude Pic: Deep uit.

De swatches spreken alvast voor zich: de kleuren zijn heel erg gepigmenteerd, maar ook heel zacht, dus oppassen voor fallout. Je hebt ook echt niet veel product op je borstel nodig voor een mooie look. Nude Pic: Deep is een warm oranje mat setje die ook goed bij mijn oogkleur past vind ik. Met Day Rate krijg je een mooie alledaagse look met een donker accentje door het groen! Deze trio’s zijn er speciaal om eerst een daylook mee te maken (met de 2 lichtste kleuren) om dat na het werk voor een avondje uit een meer smokey look te creëren door de donkerste kleur in de ‘outer V’ toe te voegen. Slim!

Ik hou zowel van mat als een satin finish dus beide palettes bevallen me goed. Ik vind het formaat en de 3 bij elkaar passende kleuren ideaal voor wanneer je licht wil reizen, of wanneer je op logie bent. Zo hoef je niet meteen een volledig palette mee te sleuren voor een complete look. Ze zien er ook super tof uit in het doosje: geïnspireerd op een fotolens, omdat Smashbox ervoor bekend staat fotoproof make-up te maken.

Smashbox is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en voor een oogschaduw trio betaal je 22 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

6 thoughts on “Smashbox Photo Edit Shadow trio’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *