Nieuw: Nioxin Instant Fullness droogshampoo

Nieuw: Nioxin Instant Fullness droogshampoo

Wie me kent, weet dat ik heel erg gesteld ben op proper (uitziend) haar! Ik zou het liefst mijn haar elke dag wassen, maar da’s natuurlijk niet heel gezond…

nioxin03

Ik moet dus sowieso om de dag droogshampoo gebruiken om mijn lokken er goed & minder sluik te doen uitzien! Dat geeft m’n haar ook een beetje dat fris gewassen gevoel waar ik zo van hou, zonder het elke dag met zeep te gaan behandelen. Zeker op dagen dat ik nergens moet zijn, probeer ik een wasbeurt nog een dag uit te stellen met droogshampoo. Al sinds mijn middelbare school is zo’n flesje echt mijn lifesaver.

Ik probeer steeds nieuwe merken uit, maar greep het meest naar mijn vertrouwde Batiste. Tot ik deze van Nioxin ontdekte, want ook dit merk mag zeker niet onderdoen. Vooral omdat deze Instant Fullness op vlak van volume ook wonderen doet, want mijn sluike coupe zeker kan gebruiken. Deze droogshampoo is helaas wel niet kleurloos, dus goed uitkammen is de boodschap, maar als je al eerder droogshampoo gebruikte: you know the drill.

nioxin02

Nioxin is een salonmerk, dus offline ietwat moeilijker te verkrijgen. Online vind je het merk onder andere bij Bol.com. De Nioxin Instant Fullness droogshampoo is verkrijgbaar in een handig reisformaat (65 ml) voor € 10. De fullsize variant (180 ml) kost zo’n € 23.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *