Valentine’s musthaves van The Body Shop

val01

Het is weer bijna zo ver: Valentijn en dat betekend ook bijhorende collecties, zoals deze van The Body Shop!

val03

Heel wat moois (en lekkers) om jezelf of anderen eens goed te verwennen. Ik mocht een parfum & enkele hele fruity lipbalms uittesten! Beginnen doen we met deze schatjes: de long-lasting moisture sticks die je lippen lekker lang gehydrateerd & kissable houden. Want koud weer, dat is ook droge lippen. Deze schattige lipbalms komen in leuke kleurtjes & ook de geuren zijn fantastisch! Geïnspireerd op fruitige en gezonde detox smoothies, zijn ze bijna om op te eten! Ze bevatten shea boter voor extra zachtheid! Ik kan moeilijk een favoriete kiezen, maar de twee met een kleurtje (die ook je lippen van een subtiel kleurtje voorzien) zijn alvast favoriet! Wat denk je van een balsem met dragonfruit of kokos? Of toch meer fan van kiwi & meloen? Voor 9 euro kies je je favoriet!

val02

Ook de Eau de Toilette is een geur naar mijn hart: lekker zoet en floraal met een fruitige toets van aardbei! De geur doet me stiekem al verlangen naar de zon, oh boy! Ook het flesje is een pareltje en staat alvast mooi op je toilettafel! De prijs? Die valt reuze mee: 27 euro (50ml) voor de geur van liefde (en lente)!

Houden jullie van Valentijncollecties?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Valentine’s musthaves van The Body Shop

  1. Wat een prachtige producten! Ik had ze al vaker voorbij zien komen op sociaal media. Ik vind de vormgeving van de lippen balsem heel erg leuk. Stiekem ben ik heel erg benieuwd naar dit geurtje. Leuk artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *