Paasvibes dankzij Burlington

bur-3

Ik weet het, het is nog eventjes vooraleer we ons weer mogen volproppen met paaseitjes, maar ook Burlington gaat al de paastoer op.

bur02

Voor die dacht dat Burlington alleen sokken op de markt brengt, heeft het mis. Want ook deze schattige en warme bunnies slippers zijn van het merk. De bunny slippers zijn vervaardigd uit 100% katoen en kregen een anti-slipzool, wat ik zelf heel handig vind op mijn gladde vloer! Ook de onderzool is lekker zacht (en dikker dan een sok).

bur01

Deze schattige huisslippers zijn er in 2 kleurvarianten: grijs-roze en zwart-wit! Hebben jullie tijdens de winter ook altijd last van koude voeten of lopen jullie thuis geWoon op je sokken rond? Deze schatjes zijn in elk geval eeeerg welkom in mijn house-garderobe!

Je kan ze vinden via www.falke.com (even doorklikken naar Burlington) voor 29 euro! Ook heel leuk om cadeau te geven!

9 thoughts on “Paasvibes dankzij Burlington

  1. Oh mijn god… die zijn echt geweldig!
    Het zou wel eens goed kunnen dat de paashaas die hier afzet 😮
    Ik hou wel van zo’n fijne leuke touch, fleurt je dag altijd helemaal een beetje op!
    Door een knie-operatie ben ik erg veel thuis, dus wat extra vrolijkheid door zo’n kleine oortjes op mijn pantoffels kan ik wel gebruiken! 😀

  2. Wat een leukerds. Ik heb zoiets van de hunkemoller maar zijn meer sokjes dan slofjes. Wel een anti slip eronder maar geen harde zool dus vind deze ook wel heel nice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *