Nivea Body Mousse

mousse03

Nivea blijft maar vernieuwen, want ook deze maand komen ze met een gloednieuw product: de body mousse!

mousse02

Douche foams zijn tegenwoordig all that, maar van body mousses had ik nog niet gehoord. Een dikke, maar hele zachte mousse die je huid intens zal voeden. Momenteel zijn er 4 fluffy varianten, waarvan ik deze voor de droge en zeer droge huid mocht proberen. De nieuwe tubes beloven tot wel 48 uur hydratatie voor elke huid. De textuur is alvast erg aangenaam en smeert ook niet te vettig en gemakkelijk uit. Goed schudden voor gebruik en voorzichtig doseren is wel een must, want er kan nogal veel uitkomen met 1 druk op de knop. De vertrouwde Nivea geur is uiteraard ook aanwezig. De mousse wordt snel opgenomen door de huid en voelt achteraf gelukkig ook niet plakkerig aan.

mousse01

Je kan de nieuwe body mousses vanaf nu vinden bij o.a. Kruidvat voor een prijs van 5.99 euro! Momenteel loopt er een actie op Nivea, zo betaal je maar 4 euro per flesje. Ideaal om eens uit te proberen tijdens dit grauwe winterweer!

8 thoughts on “Nivea Body Mousse

  1. Oh ik vind mousse altijd veel leuker om te gebruiken dan douchegel of zo.
    Dus als ze nu ook met de bodymousse gaan beginnen, zal ik ook wel fan zijn!
    Bedankt voor de tip!

  2. Ik heb al eerder zo’n mousse geprobeerd maar dan van kneipp. En ik ben echt fan van die structuur! Dus wanneer die op is wil ik deze van nivea zeker eens uitproberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *