Valentijn met Betty Barclay: Beautiful Eden

Ookal doe ik nooit mee aan Valentijn, een lekker geurtje daar kan je me altijd gelukkig mee maken. Zeker wanneer je favoriete bloemen erin verwerkt zitten.

De nieuwe parfum van Betty Barclay, Beautiful Eden is er eentje vol bloemige & fruitige noten, just the way I like it. Ook het kleine 20 ml flesje is perfect voor onderweg en in je handtas! De geur is al voor de lente (die snel komt, toch?): licht en zoet en doet me denken aan een typisch Engelse (secret) bloementuin. Met hartnoten van pioenrozen, jasmijn en lelie is het de perfecte, jonge, vrouwelijke geur. In de top zitten de fruitige noten van Peer, Mandarijn en zwarte bes, die je vooral achteraf op je huid nog goed ruikt.

Voor een flesje van 20 ml Eau de Parfum betaal je zo’n 26 euro. Je kan ook kiezen voor een Eau de Toilette, een douchefoam en een body mousse in dezelfde geur! Betty Barclay Beautiful Eden is verkrijgbaar vanaf maart 2018 bij de zelfstandige parfumerie.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Valentijn met Betty Barclay: Beautiful Eden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *