Shu Uemura Essence Absolute Overnight Serum

Vandaag iets nieuws in mijn haarroutine: dit overnight masker van Shu Uemura dat mijn drogere punten goed aanpakt, terwijl ik slaap!

Dit overnight serum bevat olie van Japanse roos, dat haar helpen om je haar minder droog en pluizig te maken. Ik smeer het goedje 1x per week in mijn punten (de onderste 5-6 cm) en laat het heel de nacht zitten. Uitspoelen ‘s morgens is niet nodig. Omdat het toch olie bevat, dacht ik dat het mijn haar vettig zou maken, maar dat is gelukkig niet het geval. Also, a little goes a long way: 1 klein pompje is meer dan genoeg voor de onderste lokken. De textuur is licht en gel-like. Perfect voor mijn dunne haren dus. Je zou het ook als treatment kunnen gebruiken voor heel je haar (moest je super droge lokken hebben), maar ik hou het voorlopig enkel bij de punten. Zo blijven die ook langer gezond.

Een heel fijn serum dat mijn lokken lekker soepel en gemakkelijk te stylen maakt. In combinatie met mijn Steam Pod is mijn haar meteen minder statisch. De prijs? Daar moet je wat voor over hebben: 42 euro voor 100 ml, maar I bet dat je er erg lang mee toe komt en je haar ook heel gelukkig zal maken! Verkrijgbaar bij Shu Uemura kapsalons.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *