Nieuw: Nivea MicellAIR

air01

Wanneer het op reiniging van mijn gezicht aankomt, dan gebruik ik het liefst micellair water. Geen milky crèmes voor mij, please.

air03

Ook Nivea sprong enkele jaren geleden mee op de Micellaire water trend, en met succes! Vandaag brengt het merk een nieuwe variant uit, speciaal voor oogmake-up: een luchtige micellaire gel (verrijkt met Hyaluronzuur) die niet alleen je make-up grondig verwijdert, maar de tere huid rond je ogen ook gaat beschermen en verzorgen. Meestal heb ik voor mijn oogmake-up een duo-phase olie remover nodig, maar als het ook op een niet-vette verfrissende manier kan, graag! De micellaire gel is voor mij & mijn eyeliner perfect. Het kleine formaat is ook ideaal voor on-the-go.

air02

Ook het ‘gewone’ micellaire water heb ik afgelopen jaren meermaals aangeschaft en met veel liefde opgebruikt. De grote flessen zijn perfect voor everyday. De nieuwe mini variant is dan weer mooi meegenomen op citytrip! Ook de varianten in hun micellaire reinigers is top, er is eentje voor elk huidtype en ik kies zelf meestal voor de blauwe versie voor de normale tot gemengde huid. Heb je zelf een gevoelige of drogere huid? Say no more, Nivea has got you covered!

NIVEA MicellAIR® Skin Breathe- Micellair Water 400 ml – 6,30 euro
Mini NIVEA Micellair Water voor de droge of gevoelige huid 100 ml – 2,20 euro
NIVEA MicellAIR® Skin Breathe- Micellair Oogmake-Up Remover Gel 12 5ml – 3,49 euro

8 thoughts on “Nieuw: Nivea MicellAIR

  1. Waarom geen milky crèmes? Ik heb geen idee wat beter is. Misschien schaf ik mij de volgende keer die micceldinges aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *