Eucerin DermoPure

euc04

Vandaag laat ik jullie kennismaken met de nieuwste telg uit de Eucerin familie: DermoPure. Speciaal voor de huidjes die neiging hebben tot acne.

euc02

Meestal denken we bij acne vooral aan tieners, maar ook bij volwassenen met een vette huid komt acne nog steeds veel voor. Het DermoPure gamma is in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld en omvat zowel reinigings- als verzorgingsproducten. Nu heb ik zelf, dankzij mijn pil, amper nog last van acne. Toch kan ik een goede reinigingszeep of matterende crème goed gebruiken. Die testte ik dan ook met veel plezier voor jullie uit.

euc03

De DermoPure reinigingsgel zit in een hele handige pompflacon. Bovendien kan je ook andere probleemzones, zoals de bovenrug, ermee reinigen. Het teveel aan talg wordt verwijderd zonder de huid uit te drogen. De gel is ook parfumvrij zodat extra gevoelige huidjes ‘m kunnen gebruiken.

De Matterende Fluid, die ook in een pomp flacon komt, heeft een aangename lichte textuur. Het product ruikt lekker fris en fruitig en wordt goed opgenomen in je huid. De niet vette creme matteert je huid instant, zodat je minimaal zal beginnen glowen doorheen de dag. 😉 De talgproductie neemt af en de poriën worden kleiner. Perfect voor mijn vette t-zone dus. Je mag hem zowel ‘s morgens als ‘s avonds aanbrengen.

euc01

Verder zit in het gamma ook nog een micellair water en een zachte scrub. Wat skincare betreft, heb je nog de Renoverende Huidverzorging die acne en zwarte puntjes zal aanpakken.

De nieuwe Eucerin producten vind je bij je (online) apotheek voor een prijs van zo’n € 13 per product.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

5 thoughts on “Eucerin DermoPure

  1. Ik hou ook echt wel van eucerin, heb een erg gevoelige huid en
    Met eucerin weet ik zeker dat het het niet voor irritatie zorgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *