Twee nieuwe geuren voor haar

mk02

Vandaag laat ik jullie kennis maken met twee nieuwe lente geuren voor haar.

mk01

De lente mag dan nog eventjes niet in het land zijn (ga weg sneeuw), maar in mijn parfum stash staan de bloemmige geurtjes al helemaal klaar voor gebruik. Afgelopen maand mocht ik ook twee nieuwe geuren uittesten. Beginnen doen we met Limited Edition ‘Sheer’ van Michael Kors. Het geometrische (een beetje holografische) flesje is alvast prachtig: strak en uber vrouwelijk, the way we like it. Een warme cederhout geur met een florale toets van lelie (en zelfs een beetje dragon voor een ietwat kruidige toets.) Ik hou van florale geuren, dus deze is een schot in de roos (lelie, haha) voor mij! Voor een flesje van 50 ml betaal je 77 euro.

dg01

Als ik tweede testte ik het nieuwste D&G parfum ‘Dolce Garden’ uit die vanaf half maart in de parfumerie zal liggen. Het flesje is op en top vrouwelijk en heerlijk romantisch. De geur? Die bevat onder andere noten van mandarijn, neroli & magnolia. Wanneer ik het parfum ruik, ruik ik vooral de warme vanille toetsen. En ook een subtiele toets van kokos ruikt je goed op je huid. Eerlijk is eerlijk, ik hou meer van fruitige geuren in de lente, dus deze is niet helemaal mijn ding. Hou je wel van vanille met een vleugje kokos, dan zou ik deze ‘Garden’ zeker eens gaan testen bij je lokale parfumerie! D&G Dolce Garden – Eau de parfum zal 69 euro kosten voor 30 ml.

dg02

Welke van de twee warme geuren spreekt jullie het meest aan?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “Twee nieuwe geuren voor haar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *