Yves Rocher Pink Mantra

In ons hoofd is het al even lente en daar doet ook de nieuwste Yves Rocher collectie van dromen. Pink Mantra is een collectie voor pink lovers.

In de Pink Mantra collectie vind je nagellakjes (5,90 euro), nieuwe Rouge Vertige lipsticks & een prachtige highlighter/blush voor multifunctioneel gebruik. Beginnen doen we met de lakjes: van licht naar donker roze/rood: voor ieder wat wils in deze collectie. De lakjes dekken mooi in 2 laagjes en hebben een fijn lang & breed borsteltje waardoor je snel een mooie strook trekt. De finish is glanzend en de houdbaarheid is zeker 3 dagen, want ik al prima vind voor een gewone lak. De lakjes bevatten 0% kamfer, tolueen of formaldehyde (oftewel: geen bad stuff).

Nog nieuw in het assortiment is een prachtige roze highlighter (22,90 euro), die je gezicht doet stralen in die eerste zon. De ondertoon is aan de roze kant, dus je zou hem ook perfect als blush kunnen gebruiken. (zie eerste swatch hieronder). De highlighter is goed gepigmenteerd en blendt gemakkelijk in.

(Links naar rechts: highlighter – 04 – 03 – 05 – 02 – 01)

Last but nog least zijn er 5 nieuwe Rouge Vertige lipsticks (15,90 euro, met voedende kersenolie) met een glanzende/sheer finish. Van heel naturel, tot berry roze. 01 en 02 geven eigenlijk echt alleen glans af. De overige 3 zijn wel flink gepigmenteerd, just the way I like it. Mijn favoriet? 05: een prachtige framboos roze kleur.

Zit er in deze all pink collectie iets voor jou bij?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Yves Rocher Pink Mantra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *