Bourjois Rouge Edition Velvet

Vandaag staan a whole lot of licksticks op het menu, want ik kreeg een heus ‘Wheel of Velvet’ cadeau van Bourjois met maar liefst 36 stuks (elke kleur in tweevoud) in.

Ik hou echt van lipstick en zou het liefst elke dag willen dragen. Kan je niet kiezen? Dan komt zo’n giant ‘Wheel of Velvet’ goed van pas :p De Rouge Edition liquid lipsticks zijn matte en in veel kleuren (ik heb er hier 18) verkrijgbaar. De spons applicator brengt goed aan en de kleur is goed op te bouwen (maar sommige kleuren wel wat aan de eerderĀ sheere kant). De houdbaarheid is wel top en de liquid lipsticks ‘stainen’ wat op je lippen achteraf, zodat je toch nog een kleurtje hebt na het afslijten. De lipstick overleven zeker een hapje en een drankje. 24 uur houden ze niet, maar na een werkdag is de lipstick wel egaal afgesleten en blijven mijn lippen ‘gestaind’ met het kleurtje. Hij doet het dus wel zeker beter qua houdbaarheid dan de gemiddelde (matte) lipstick!

(vlnr: 13 – 10 – 09 – 08 – 07 – 06 – 05 -04 -03)

Ze drogen velvet-y mat op, maar toch nog met een mooie glans, zodat je lippen ook niet uitdrogen. De swatches geven voor zich en het aantal tinten zit mooi tussen nude, roze, rood en bordeaux in! Ik hou het meest van de ‘my lips but better’ kleuren en ook de felle framboos tinten zijn helemaal moi.

(vlnr: 25 – 24 – 20 – 19 – 18 – 17 – 16 -15 -14)

Op m’n lippen: 13 – 19 – 04- 09

Welk kleurtje staat jullie het meest aan? Je kan de Rouge Edition Velvet liquid lipsticks (in heel wat nieuwe kleuren) o.a. vinden bij Ici Paris & Kruidvat voor zo’n 13 euro per stuk!

One thought on “Bourjois Rouge Edition Velvet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *