NOTD: OPI Lisbon

Natalie zonder nagellak, dat zal je niet vaak tegenkomen. Ik word dan ook heel blij van nieuwe collecties, zeker als ze een mooie range aan kleuren en finishes hebben. OPI laat zich dit najaar inspireren door wereldstad Lissabon!

‘Now Museum, Now you don’t’

De Lisbon collectie is lekker fleurig en kleurrijk (zoals de stad zelf) met felle gele, blauwe en groene tinten. Maar ook pink lovers vinden hier heel wat mooie uiteenlopende tinten roze. 12 tinten in totaal met zowel metallic als milky finishes. Ik mocht zelf 3 kleuren uittesten: ‘Closer than you might Belem’, ‘Suzi chases Portu-Geese’ en een mooie rode metallic tint ‘Now Museum, Now you don’t’.

Suzi chases Portu-Geese

De lakjes zijn super shiny en lakken mooi dankzij het brede borsteltje! Alle lakjes zijn het mooiste wanneer je 2 laagjes gebruikt. Ook de witte ‘Suzi chases Portu-Geese’ dekt verrassend goed na 2 laagjes.

‘Closer than you might Belem’

Welke kleuren vind je het leukst? De fel gekleurde of zou je eerder voor een roze tint gaan uit de collectie?

OPI kan je o.a. vinden bij Planet Parfum voor 14,95 euro.

5 thoughts on “NOTD: OPI Lisbon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *