NuSkin Tri-Phasic Radiance Mask

nu01

Ik leg mijn huid graag in de watten en probeer zeker 1 keer per week een maskertje te leggen. Afgelopen weken testte ik een newbie uit van NuSkin.

nu02

Het Tri-Phasic Radiance Sheet Mask belooft je gelaat intens te hydrateren en super zacht achter te laten. Sheet masks zijn doorgaans mijn favoriet, omdat je het achteraf gewoon moet inmasseren. Alleen aan die pasvorm: daar is meestal nog wat werk aan. 😉 Het NuSkin masker is alleszins goed doorweekt met product en is lekker verkoelend. Ook bij deze is de pasvorm voor mijn gezicht niet optimaal, maar door de splitjes in het masker kan je het wel min of meer over elkaar leggen zodat het voor jouw gezichtsvorm past. Je kan het masker ook goed doortrekken naar onder je kin. De geur is zacht aanwezig, maar eerder neutraal. Ik laat het masker zo’n 10 minuten zitten tot het product goed ingewerkt is en de restjes masseer ik gewoon in. Afspoelen is niet nodig. Mijn huid voelt goed gehydrateerd en verfrist aan, ideaal dus. De individuele verpakkingen zorgen ervoor dat je elke keer een vers maskertje hebt, dat je snel kan aanbrengen en verwijderen. Ook heel handig voor op weekend, want neemt amper plaats is.

nu03

Het NuSkin Radiance Mask wordt per pak van 4 maskers verkocht voor € 43,26. Niet budgetproof dus, maar mocht je je gelaat een keer per maand in de watten willen leggen, ben je zo’n € 10 kwijt. Moet toch kunnen? Zeker wanneer je huid op z’n droogst is, is dat meer dan welkom! NuSkin kan je op de website van het merk kopen.

14 thoughts on “NuSkin Tri-Phasic Radiance Mask

  1. Pfoe vind het toch wel veel geld voor een masker op je gezicht haha. Heb veel goede maskers voor een klein prijsje gehad. Het ziet er wel luxe uit qua verpakking

  2. Ik heb afgelopen zondag eindelijk weer eens een maskertje opgedaan, dus ik zit weer helemaal in de maskerflow, haha. Vind hem wel prijzig, maar als het je huid echt goeddoet, het wel waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *