Nieuw: Redken Brews

brews02

Dit keer mogen de mannen in hun pollekes wrijven van enthousiasme, want Redken komt speciaal op de proppen met een mannen gamma: Redken Brews.

bresw01

Waar die naam vandaan komt, kan je alvast zien aan de verpakking: biertjes 😉 De Redken Brews lijn bestaat niet alleen uit haarproducten (voor haar en baard) maar evenzeer voor het gelaat en lichaam. Alle producten zijn op basis van malt en bovendien zijn de verpakkingen ook nog eens volledig gerecycleerd.

Ik mocht een Daily Shampoo, een pomade en een 3-in-1 shampoo, conditioner & body wash cadeau doen. Vooral die 3-in-1 lijkt me zeker iets wat mannen gaan appreciëren. De geur is mannelijk, maar ook niet overdreven. Ook de pomade cream zit in een leuk tinnen potje en is ideaal om zijn lokken in de plooi te leggen. Ook leuk in het gamma zijn de baardproducten: een scheerschuim en een olie om z’n baard picobello in shape te houden.

De flesjes zien er niet alleen leuk uit, maar zijn eigenlijk ook prima van prijs: 22 euro per stuk en verkrijgbaar bij je Redken kapper. Inspiratie nodig? Volg @barbersandbrews op Instagram

10 thoughts on “Nieuw: Redken Brews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *