Nieuw: Albert Heijn Care

Albert Heijn scoort weer, deze keer op Beauty vlak. Nieuw in het gamma is de ‘Care‘ lijn die speciaal voor AH gecreëerd werd. Alles voor je lichaam & haar, ook voor mannen.

Ze zien er niet alleen leuk uit, maar ook het gevarieerde aanbod (en klein prijsje) doen me glimlachen. Ik testte voor jullie enkele douche producten (ook op oliebasis), een handcream- en zeep & een conditioner uit. De douchegels komen in allerlei geuren (deze paarse met zeemzoete geur is heerlijk) en uitvoeringen: gel, milky creams & zelfs op oliebasis voor wanneer je een hele droge huid hebt. Het beste aan deze tubes? Prijzen beginnen al vanaf 0,89 euro! Say what?? Ik krijg spontaan de neiging om hier een heel leuk cadeaupakketje mee samen te stellen!

Ook voor je handen is er een flinke tube hydraterende handcream (1,99 euro), ideaal voor tijdens het gure weer van afgelopen weekend. De Coconut & Almond handzeep (1,49 euro) brengt je dan weer naar exotischere temperaturen! 😀

Ook fan? De nieuwe Care lijn ziet er super leuk & clean uit en voor de zachte prijsjes kan je ineens wat verschillende varianten uitproberen! Momenteel geldt er ook een 2de aan halve prijs actie!

15 thoughts on “Nieuw: Albert Heijn Care

  1. wat grappig dat de albert heijn een eigen care lijn heeft. was me nog niet opgevallen. het ziet er al heel mooi uit. ben nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit

  2. Toen ik las ´ook voor mannen´ heb ik dit artikel gekozen. Ik heb ze inderdaad in de winkel zien staan en het valt mij op dat wij de handsoap van deze serie hebben ±’

  3. Oh leuk! Het eerste wat ik dacht was: lijkt op het Etos Eigen Merk, haha… Maar geeft niks, want dat heb je nou eenmaal snel. Ga ze wel een keer proberen, al kom ik nooit bij de AH want helaas zit ‘ie niet meer in de buurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *