HelloFresh: Quick & Easy?

hf01

Sta je net zoals mij niet altijd even graag in de keuken en heb je na het werk ook al een groot hongertje? Dan is de nieuwe formule van HelloFresh iets voor jou.

hf02

Met HelloFresh Quick & Easy zet je een heerlijke maaltijd op tafel in slechts 20 tot 25 minuten én in maar 4 stappen, easy peasy dus. Ik testte de box uit voor 3 dagen en liet me verrassen door de recepten. De box wordt gratis aan je huisdeur geleverd op het tijdstip dat je wenst (dus ook na 18u) en is snel opzegbaar, wat handig is als je bv eens op vakantie bent of al veel uiteet-plannen hebt 😉

hf3

Mijn eerste gerecht was En snelle mujadara (wat?) met linzen, rijst en een eitje. Ik ben niet de grootste fan van peulvruchten zoals linzen, dus voor mij een gewaagde combi. Ik deed er dan ook net iets meer rijst dan linzen bij, maar de combinatie was zeker geslaagd: lekkere kruiden en verse eitjes, I like. De porties waren aan de grote kant, dus ik had een extra gerechtje voor de dag erna. Opgewarmd: still good.

Als tweede koos ik voor het visgerecht met broccoli en patatjes: een simpel maar heel lekker gerecht. Dit is zo eenvoudig dat je het zeker opnieuw ga maken. Broccoli is dan ook mijn favoriete groente 😉

Als laatste een heerlijke soep op basis van kokos & kip met lekkere dikke noedels. Hier ook weer: 4 porties in plaats van 2, zeker genoeg dus!

Het Quick & Easy idee spreekt me zeker aan voor als ik niet veel zin heb om voor mezelf (of vriendinnen) te koken: de gerechtjes zijn uiteenlopend en de porties zeker groot genoeg! Je hebt al een box vanaf 43 euro (voor 3 dagen en 2 personen) en krijg momenteel ook 25 euro korting op je eerste box! Da’s al mooi om eens te proberen!

8 thoughts on “HelloFresh: Quick & Easy?

  1. Ik ben echt verrast door de variatie aan gerechten. Het is tegelijkertijd een hele leuke manier om nieuwe gerechten uit te proberen, en dat maakt het naar mijn idee extra leuk 🙂

  2. Ik zou het normaliter graag proberen maar mijn man en ik hebben van die uiteenlopende eetwensen, dat het bijna nooit bij elkaar komt. Het lijkt mij handig.

  3. Ik vind het altijd wel leuk om uit te proberen zoiets. Ik had laatst een box van Marley Spoon, heerlijke gerechten. Maar voor het dagelijks leven wel wat te prijzig voor mij. Maar met zo’n korting wel leuk!

  4. Ik heb dit ook een keer uitgetest en de gerechten zijn altijd zo verrassend. Het zijn echt dingen die je zelf niet snel bedenkt, maar die wel super lekker kunnen zijn! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *