Shiseido: nieuws voor de lente

Shiseido: nieuws voor de lente

Het weer mag dan nog niet helemaal lenteproof zijn, bij Shiseido zijn ze er wel al helemaal klaar voor! Het merk komt met een aantal nieuwe producten die je look en teint nog perfecter maken voor aankomende zomer.

sh03

Beginnen doen we bij de Synchro Skin Cushion Compact Bronzer (€ 41,50). Na cushion foundations en highlighters heb ik nu ook de eerste cushion bronzer in mijn collectie! De pigmentatie van deze beauty is voor nu te donker voor mijn bleek velletje, maar gaat zeker mooi zijn als ik een tintje heb in mijn gezicht. Ik breng dagelijks een lichte poeder bronzer aan om mijn gezicht wat meer kleur te geven en deze vloeibare cushion bronzer gaat zeker lang blijven zitten tijdens de warme dagen. De bronzer is ook gemakkelijk uit te blenden en op te bouwen. Is het product op, kan je de refill kopen en het doosje hergebruiken.

sh01

Wil je liever een mooi (en gezond) bronze kleurtje van jezelf, dan kan je je maar best goed insmeren wanneer het echt zomert binnenkort. Dan is de 50+ anti-age zonnecrème Plus (€ 36,50) echt iets voor jou! Zelf word ik traag bruin, maar verbrand ik wel heel snel helaas. Mijn licht sproetenvel heeft die 50+ SPF-bescherming dus echt wel nodig. Deze van Shiseido is ook nog eens anti-age wat op mijn bijna 32ste mooi meegenomen is. Ook leuk: hij droogt transparant op en dankzij de WetForce actie blijft de crème zelfs in het water actief.

Ook in het parfum assortiment is er een newbie: de nieuwe Ever Bloom Sakura Art Edition (€ 55 voor 30 ml). Het is een florale, zomerse geur die lang blijft hangen op je huid. De geur heeft fruitige toetsen door zwarte kers, houterige accenten dankzij ceder en een hele hoop florale toetsen van uiteraard cherry blossom en bulgaarse roos. De florale toetsen overheersen hier vooral en het zijn ook die accenten die het langst op je huid blijven zinderen.

shi04

Last but not least: een cream highlighter om je cheekbones extra in de verf te zetten. Deze Shiseido Synchro Skin Illuminators (€ 38) kan je zowel deppend op je huid gebruiken als toevoegen aan je favoriete gelaatsverzorging voor een dewy finish.

Zit er iets bij wat jullie kan bekoren om de lente alvast goed in te zetten of te doen dromen naar zomer?

4 thoughts on “Shiseido: nieuws voor de lente

  1. Lekker merk hoor. De laatste tijd koop ik niks meer van shisheido. Eigenlijk best jammer! maar ik ben wel super benieuwd naar de Shiseido Synchro Skin Illuminators. Jammer dat je er geen swatches van hebt. Ben je nog van plan om die te maken? Ben echt benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *