Redken All Soft Mask Cap

Een jaar geleden testte ik het All Soft gamma van Redken al uit: een shampoo, conditioner en ook een heel rijk Mega masker voor wanneer je haar echt nood heeft aan voeding.

Sinds kort heeft het All Soft gamma naast deze standaard tubes een nieuw item in het gamma: namelijk die masker-kapje: een folie kap die je over je gewassen haar trekt, zo’n 15 minuten laat intrekken en dan weer goed afspoelt. Het foliemasker is binnenin goed gevoeld met een rijke crème die snel opgenomen wordt door je natte haren. Eerlijk is eerlijk, het All Soft gamma kan snel te vet en rijk zijn voor mijn dunne haarbos. Crème spoelingen maken mijn haar vaak zwaar en sneller vettig. Dat is helaas ook zo bij dit masker. Ik zal het dus zeker niet te vaak aanbrengen, maar eerder zien als een treatment om de zoveel maand of in de zomer wanneer de zon mijn haar weer wat droger maakt. Met extracten van aloe vera, cactusvijgen en inchi olie, is je uitgedroogde haar in de beste handen.

Kan jouw (droge) haar wel een intense voeding gebruiken? Dan is het All Soft gamma, en het nieuwe folie masker, zeker iets voor jou!

All Soft Shampoo 300ml – 22,80 euro
All Soft Conditioner 250ml – 24,90 euro
All Soft MegaMask 200ml – 36,40 euro
All Soft Recovery Tissue Mask Cap 10 stuks – 32 euro

One thought on “Redken All Soft Mask Cap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *