Rimmel Insta

Rimmel Insta

Alles voor de perfecte selfie, niet? Rimmel lanceerde vorige week een collectie die helemaal afgestemd is op de perfecte selfielook.

ig02

De Rimmel insta collectie bestaat uit make-upjes die je gezicht flawless laat uitstralen: een matterend poeder, een contour- en conceal palette en ook een duo contour- en highlight stick en een highlight strobing cream.

ig03

Ik mocht enkele producten ontvangen om voor jullie te testen en dat deed ik ook. Mijn favorieten zijn de strobing creams: vloeibare highlighters die je lokaal kan aanbrengen zoals gewoonlijk, maar evenzeer kan je een druppeltje mengen met je dagverzorging voor die perfecte healthy glow. Momenteel gebruik ik de lichtste kleur in combinatie met mijn dagcreme. De donkerste is helaas een beetje te veel van het goeie voor mijn lichte huid 😉 Misschien in de zomer, we zijn hoopvol :p Ook het contour en conceal palette is iets te donker voor mij, maar de creams zijn wel romig en heel goed gepigmenteerd. Ze blenden ook fijn uit en versmelten met je huid. Ik ga zelf wel voor een paletje gaan voor light/fair skin 😉

ig04

Ook de duo stick is aan de donkere kant voor mij, maar ook hier weer: goede, zachte pigmentatie. Met je beautyblender maak je de overgang egaal en instaproof. Het stick idee is ook handig, en is perfect voor mee op reis. De hightlighter heb ik momenteel wel in gebruik!

De nieuwe Rimmel Insta collectie ligt sinds 19 maart in de winkels, prijzen liggen tussen de 8,99 en 10,99 euro!

8 thoughts on “Rimmel Insta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *