News Flash: Aussie vanaf nu in België

News Flash: Aussie vanaf nu in België

Hoeraa: groot nieuws op vlak van haarverzorging! Aussie, het merk met de kangoeroe, is vanaf nu ook te krijgen in ons Belgenlandje!

aus01

Zowat elke keer als ik in een Nederlandse Etos passeerde, nam ik steeds een flesje mee van Aussie. Het is een merk van haarverzorging met Australische invloeden en dat wonderen doet voor je haar. Vooral de 3-minuten maskers zijn hier de voorbije jaren al met veel plezier gebruikt (liefde voor Frizz Fixer). En ook de volume reeks doet voor mijn haar wonderen (de mousse en de droogshampoo zijn fijn).

Ook de Miracle Moist lijn is een aanrader, zeker als je heel droog haar hebt. De lijn vult het vocht aan in droog en beschadigd haar met behulp van Australian Macadamia Nut Oil, waardoor je weer prachtig gehydrateerd en zacht haar krijgt! Zelf heb ik geen last van droog haar (eerder het omgekeerde), dus ik moet voorzichtig zijn met deze lijn of mijn haar is binnen de dag weer vettig. 😉 Maar ik kan me inbeelden dat wanneer je veel, dik en droog haar hebt, dat dit gamma echt genieten is. Aussie kennende fixt je haar in slechts 3 minuten! 😉

Niet meer naar Nederland hollen dus voor deze schatjes, vanaf nu kan je ze gewoon vinden bij de drogisterij (Kruidvat & DI) en de supermarkt (Delhaize & Carrefour). Prijzen starten vanaf € 6,99.

One thought on “News Flash: Aussie vanaf nu in België

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *